המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת בלילת העוגה: בקערה גדולה של מיקסר שמים 3 ביצים ומקציפים עד לקבל תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים ½ כוס (110 מ"ל) שמן, ו ½ כוס (80 מ"ל) חלב וממשיכים לערבל עד להטמעת הנוזלים. מוסיפים את תוכן השקית של תערובת העוגה ומקציפים עד לקבלת בלילת עוגה אחידה.
מוסיפים לתערובת פרוסות משתי בננות. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת.
נועצים את פרוסות הבננה השלישית מעל ומפזרים את אגוזי המלך הקצוצים.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40-50 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
להכנת הגנאש: מביאים את השמנת לסף רתיחה בסיר תוך כדי ערבוב תמידי, מסירים מהאש ומכניסים את השוקולד המריר. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. חותכים את העוגה למנות בעזרת סכין ושופכים את הגאנש מעל בצורה שווה ואחידה. אפשר לפזר מלמעלה, קוסקוס, סוכריות, אגוזים קצוצים ואף בננות מיובשות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0