המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את העוגות לפי ההוראות הכתובות על השקית בתבניות בקוטר 22 ס"מ, לגרסת פרווה משתמשים בחלב שקדים ללא גלוטן.
להכנת הקרם: מקציפים במיקסר את מיכל השמנת הצמחית עד שמתקבלת קצפת יציבה. ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ונותנים לו להתקרר מעט, מערבבים את השוקולד המריר עם כף גדושה של קצפת כדי להשוות מרקמים, ומטמיעים פנימה בעדינות לשאר הקצפת יחד עם כף קקאו עד שהתערובת אחידה, ומכניסים למקרר.
לציפוי השוקולד: בבן מארי או בפולסים במיקרו, ממיסים את השוקולד הלבן עם 4 כפות שמנת צמחית להקצפה ואת השוקולד המריר עם 1/2 כוס שמנת צמחית להקצפה, ולאחר מכן משלבים ביניהם יחד בכלי בעדינות כך שנוצר מראה של שיש ומניחים בצד.
להרכבת שכבות העוגה: משטחים את מוס השוקולד מעל עוגת הבסיס. מניחים בזהירות את העוגה השנייה על מוס השוקולד, ולבסוף שופכים את גנאש השוקולד לציפוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0