המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מערבבים את הקמח תופח, סוכר, סוכר וניל, קקאו, מים פושרים, שמן והביצים עד שנוצרת תערובת חלקה ללא גושים.
לאחר מכן מוסיפים את כוס המים החמים, ומערבבים שוב.
שופכים את הבלילה לתבנית 26 או לסיר פלא, ואופים בתנור כ-30 דקות.
ניתן לדקור את העוגה עם קיסם, ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.
אופציית ציפוי 1 - כוס נס קפה חזק, עם שתי כפות נס קפה ומים חמים. שופכים מעל, כדי שהעוגה תצא לחה ורטובה.
אופציית ציפוי 2 - ממיסים שוקולד בסיר, ומצפים איתו את העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3