מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים ומקמחים שתי תבניות אינגליש קייק.
שלב 2
0 דקות
מתחילים עם החומרים היבשים: לקערה בינונית מנפים יחד קמח, אבקת אפייה וקקאו. מוסיפים סוכר וסוכר וניל ומערבבים לתערובת אחידה. מניחים בצד עד לשימוש.
שלב 3
0 דקות
בקערה נוספת שמים את השוקולד המריר וממיסים במיקרוגל או על באן-מארי (סיר אדים כפול). לאחר שהשוקולד נמס מוסיפים אליו את החומרים הרטובים - שמן וביצים ומיד מערבבים היטב, בעזרת כף עץ, לתערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לתערובת הרטובים (שוקולד) את תערובת היבשים (הקמח) ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת נראית לא חלקה ועם גושים אך אל דאגה).
שלב 5
0 דקות
לאחר איחוד בין החומרים הרטובים ליבשים, מוזגים על התערובת את המים הרותחים ומערבבים היטב לתערובת אחידה, חלקה וללא גושים. התערובת יוצאת נוזלית וזה בסדר.
העוגה מוכנה כשקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם מעט פירורים לחים.
שלב 8
0 דקות
מפדרים במעט אבקת סוכר ומגישים.
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים ומקמחים שתי תבניות אינגליש קייק.
שלב 2
מתוך
8
מתחילים עם החומרים היבשים: לקערה בינונית מנפים יחד קמח, אבקת אפייה וקקאו. מוסיפים סוכר וסוכר וניל ומערבבים לתערובת אחידה. מניחים בצד עד לשימוש.
שלב 3
מתוך
8
בקערה נוספת שמים את השוקולד המריר וממיסים במיקרוגל או על באן-מארי (סיר אדים כפול). לאחר שהשוקולד נמס מוסיפים אליו את החומרים הרטובים - שמן וביצים ומיד מערבבים היטב, בעזרת כף עץ, לתערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים לתערובת הרטובים (שוקולד) את תערובת היבשים (הקמח) ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת נראית לא חלקה ועם גושים אך אל דאגה).
שלב 5
מתוך
8
לאחר איחוד בין החומרים הרטובים ליבשים, מוזגים על התערובת את המים הרותחים ומערבבים היטב לתערובת אחידה, חלקה וללא גושים. התערובת יוצאת נוזלית וזה בסדר.
הערות 0