שמים את החמאה והחלב בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ובוחשים פנימה 200 גרם פתי בר מרוסקים. מאחדים ומשטחים על תבנית (עגולה בקוטר 26 ס"מ, או מרובעת).
שלב 2
0 דקות
מתיכים את החמאה באותו הסיר בו הכנו את הבצק (אין צורך לשטוף). מוסיפים את המייפל והווניל, מערבבים היטב ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד, מחכים 5 דקות, מערבבים, ואז מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה עם ערבוב נמרץ.
שלב 3
0 דקות
טוחנים את האגוזים והביסקוויטים יחד במעבד מזון לפירורים גסים, ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את הקרם לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות 30 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
שמים את החמאה והחלב בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ובוחשים פנימה 200 גרם פתי בר מרוסקים. מאחדים ומשטחים על תבנית (עגולה בקוטר 26 ס"מ, או מרובעת).
שלב 2
מתוך
4
מתיכים את החמאה באותו הסיר בו הכנו את הבצק (אין צורך לשטוף). מוסיפים את המייפל והווניל, מערבבים היטב ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד, מחכים 5 דקות, מערבבים, ואז מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה עם ערבוב נמרץ.
שלב 3
מתוך
4
טוחנים את האגוזים והביסקוויטים יחד במעבד מזון לפירורים גסים, ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
4
יוצקים את הקרם לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות 30 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 2