המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות, ומשמנים תבנית.
מקציפים ביצים עם הסוכר במהירות גבוהה, עד שנוצר קצף תפוח. מוסיפים בעזרת כף בתנועות קיפול את החמאה המומסת, קמח מצה, קוקוס, אגוזים ווניל.
אופים 20 דקות ומוציאים מהתנור.
מחממים את השמנת המתוקה עד כמעט רתיחה, מסירים מהאש ומערבבים עם השוקולד עד המסתו. יוצקים את הקרם על העוגה בעודה חמה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0