מקציפים חלבונים וסוכר, עד לקבלת קצף. מוסיפים חלמונים אחד אחד.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לאט את שאר החומרים מלבד השמנת וחבילת שוקולד אחת אל תוך התערובת.
שלב 3
0 דקות
אופים כשעה בחום בינוני.
שלב 4
0 דקות
נותנים לעוגה להתקרר בתוך התנור.
שלב 5
0 דקות
הכנת הציפוי: מרתיחים את השמנת המתוקה וחבילת השוקולד השנייה, ושופכים על העוגה.
שלב 6
5 דקות
מכניסים למקרר, ומקשטים באגוז טחון.
בתיאבון!
לגרסה רגילה - ניתן להמיר את קמח המצה לשתי כפות פירורית זהב, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מקציפים חלבונים וסוכר, עד לקבלת קצף. מוסיפים חלמונים אחד אחד.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים לאט את שאר החומרים מלבד השמנת וחבילת שוקולד אחת אל תוך התערובת.
שלב 3
מתוך
6
אופים כשעה בחום בינוני.
שלב 4
מתוך
6
נותנים לעוגה להתקרר בתוך התנור.
שלב 5
מתוך
6
הכנת הציפוי: מרתיחים את השמנת המתוקה וחבילת השוקולד השנייה, ושופכים על העוגה.
שלב 6
מתוך
6
מכניסים למקרר, ומקשטים באגוז טחון.
בתיאבון!
לגרסה רגילה - ניתן להמיר את קמח המצה לשתי כפות פירורית זהב, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0