המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חלבונים וסוכר, עד לקבלת קצף. מוסיפים חלמונים אחד אחד.
מוסיפים לאט את שאר החומרים מלבד השמנת וחבילת שוקולד אחת אל תוך התערובת.
אופים כשעה בחום בינוני.
נותנים לעוגה להתקרר בתוך התנור.
הכנת הציפוי: מרתיחים את השמנת המתוקה וחבילת השוקולד השנייה, ושופכים על העוגה.
מכניסים למקרר, ומקשטים באגוז טחון. בתיאבון! לגרסה רגילה - ניתן להמיר את קמח המצה לשתי כפות פירורית זהב, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0