המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים אינסטנט פודינג וניל ומכניסים למקרר עד שהעוגה מוכנה.
בקערה של מעבד מזון מכניסים את כל החומרים עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים, לאחר מכן מוסיפים את כוס המים החמים ומערבבים שוב.
שופכים לתבנית 26, או לסיר פלא ואופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך 30 דקות.
ניתן לדקור את העוגה עם קיסם או שיפוד ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.
לאחר שהעוגה מוכנה מוציאים את הפודינג ומורחים מעל העוגה.
אפשר לקשט על ידי גירוד שוקולד חלב על העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0