המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
לערבב מעט את החלמונים, להוסיף לחלבונים לערבב בעדינות. להוסיף את הקוקוס והשוקולד ולערבב.
לשמן תבנית עגולה מס' 26, להעביר התערובת ולאפות ב-175 מעלות כ-30 דקות או עד שמזהיב. לאחר האפייה לצנן העוגה.
להקציף שמנת מתוקה, איסטנט פודינג וניל וחלב, להוסיף את כפית הקפה הנמס ולערבב בעדינות.
למרוח מעל הבסיס העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0