מערבבים את כל המצרכים לעוגה בקערה, עד להיווצרות מרקם אחיד.
שלב 2
0 דקות
משמנים תבנית 30*24 או 2 תבניות אינגליש קייק.
שלב 3
0 דקות
שופכים את התערובת ואופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות (תלוי בתנור).
שלב 4
0 דקות
ניתן לבדוק באמצעות נעיצת קיסם אם העוגה מוכנה (לא לפתוח את התנור לפני שעברו 30 דק').
שלב 5
0 דקות
כמה דקות לפני שמוצאים את העוגה מהתנור, מחממים על הגז/במיקרוגל שמנת מתוקה וממסים לתוכה את השוקולד. מערבבים עד להמסה מלאה.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את העוגה מהתנור, מחוררים עם שיפוד/קיסם על מנת שקרם השוקולד ייספג לתוכה ושופכים את הקרם באופן אחיד על העוגה.
שלב 7
30 דקות
מצננים כ- 30 דקות ומפזרים פתיתי קוקוס לקישוט.
לגרסת פרווה - החליפו את החלב במיץ תפוזים ואת השמנת המתוקה בשמנת צמחית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
מערבבים את כל המצרכים לעוגה בקערה, עד להיווצרות מרקם אחיד.
שלב 2
מתוך
7
משמנים תבנית 30*24 או 2 תבניות אינגליש קייק.
שלב 3
מתוך
7
שופכים את התערובת ואופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות (תלוי בתנור).
שלב 4
מתוך
7
ניתן לבדוק באמצעות נעיצת קיסם אם העוגה מוכנה (לא לפתוח את התנור לפני שעברו 30 דק').
שלב 5
מתוך
7
כמה דקות לפני שמוצאים את העוגה מהתנור, מחממים על הגז/במיקרוגל שמנת מתוקה וממסים לתוכה את השוקולד. מערבבים עד להמסה מלאה.
שלב 6
מתוך
7
מוציאים את העוגה מהתנור, מחוררים עם שיפוד/קיסם על מנת שקרם השוקולד ייספג לתוכה ושופכים את הקרם באופן אחיד על העוגה.
שלב 7
מתוך
7
מצננים כ- 30 דקות ומפזרים פתיתי קוקוס לקישוט.
לגרסת פרווה - החליפו את החלב במיץ תפוזים ואת השמנת המתוקה בשמנת צמחית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0