המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את החומרים לעוגה.
משמנים תבנית ומכניסים את כל החומרים לתוך תבנית האפייה.
מכניסים את התבנית לתנור בחום של 180 מעלות ל-40 דקות עם כיסוי נייר כסף.
לקרם: ממיסים את השוקולד ומוסיפים אליו את השמנת.
למרוח על העוגה אחרי שהתקררה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0