המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים אמבט כפול - יוצקים לסיר בינוני 3 כוסות מים. מניחים מעליו קערה חסינת חום, כך שאינה נוגעת במים. ממיסים את השוקולד והשמנת ומערבבים עד שכל הגושים נעלמים ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
קוצצים במעבד מזון את הביסקוויטים כדקה עד שהם הופכים לאבקה.
בסיר בינוני מחממים את השוקולד, השמנת והחלב עד שהשוקולד נמס והנוזל אחיד. מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה קלה. מוסיפים את אבקת הביסקוויט, אגוזי המלך, הסוכר ומערבבים. מכסים את הסיר בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כחצי שעה.
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך, 150 מעלות, ומשמנים תבנית מאפינס עם 12 שקעים.
ממלאים את התבניות בתערובת עד למחצית מגובהן. שמים במרכזה של כל מנה כף גדושה מהמלית ומכסים בשארית התערובת.
אופים במשך כ-30 דקות, או עד שהעוגות יציבות. מקררים כ 5 דק' ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0