מכינים אמבט כפול - יוצקים לסיר בינוני 3 כוסות מים. מניחים מעליו קערה חסינת חום, כך שאינה נוגעת במים. ממיסים את השוקולד והשמנת ומערבבים עד שכל הגושים נעלמים ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
שלב 2
0 דקות
קוצצים במעבד מזון את הביסקוויטים כדקה עד שהם הופכים לאבקה.
שלב 3
0 דקות
בסיר בינוני מחממים את השוקולד, השמנת והחלב עד שהשוקולד נמס והנוזל אחיד. מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה קלה. מוסיפים את אבקת הביסקוויט, אגוזי המלך, הסוכר ומערבבים. מכסים את הסיר בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כחצי שעה.
שלב 4
0 דקות
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך, 150 מעלות, ומשמנים תבנית מאפינס עם 12 שקעים.
שלב 5
0 דקות
ממלאים את התבניות בתערובת עד למחצית מגובהן. שמים במרכזה של כל מנה כף גדושה מהמלית ומכסים בשארית התערובת.
שלב 6
30 דקות
אופים במשך כ-30 דקות, או עד שהעוגות יציבות. מקררים כ 5 דק' ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
מכינים אמבט כפול - יוצקים לסיר בינוני 3 כוסות מים. מניחים מעליו קערה חסינת חום, כך שאינה נוגעת במים. ממיסים את השוקולד והשמנת ומערבבים עד שכל הגושים נעלמים ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
שלב 2
מתוך
6
קוצצים במעבד מזון את הביסקוויטים כדקה עד שהם הופכים לאבקה.
שלב 3
מתוך
6
בסיר בינוני מחממים את השוקולד, השמנת והחלב עד שהשוקולד נמס והנוזל אחיד. מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה קלה. מוסיפים את אבקת הביסקוויט, אגוזי המלך, הסוכר ומערבבים. מכסים את הסיר בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כחצי שעה.
שלב 4
מתוך
6
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך, 150 מעלות, ומשמנים תבנית מאפינס עם 12 שקעים.
שלב 5
מתוך
6
ממלאים את התבניות בתערובת עד למחצית מגובהן. שמים במרכזה של כל מנה כף גדושה מהמלית ומכסים בשארית התערובת.
שלב 6
מתוך
6
אופים במשך כ-30 דקות, או עד שהעוגות יציבות. מקררים כ 5 דק' ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0