המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים ומעבירים לתבנית אפיה עגולה 26'.
אופים בחום בינוני בערך ארבעים דקות.
לחמם את השמנת עד לסף רתיחה. להוריד מהאש ולהכניס את השוקולד. לחכות שתי דקות ולערבב היטב.
לשפוך על העוגה אחרי שהתקררה מעט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0