מערבבים בקערה ביצים, סוכר, שמן וסוכר וניל, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו ומערבבים עד שאין גושים בכלל.
שלב 3
0 דקות
משמנים תבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-35 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את העוגה ונותנים לה להצטנן.
שלב 5
0 דקות
בינתיים במיקרו ממיסים חצי מיכל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד לבן, ומערבבים למרקם אחיד. מורחים על העוגה ומכניסים למקרר ל-5 דקות, מוציאים לפני שהשוקולד מתקשה לגמרי.
שלב 6
0 דקות
מפזרים בנדיבות שערות חלבה ופקאנים מסביב, ומחזירים שוב למקרר ל-30 דקות עד להתקשות מלאה של השוקולד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מערבבים בקערה ביצים, סוכר, שמן וסוכר וניל, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו ומערבבים עד שאין גושים בכלל.
שלב 3
מתוך
6
משמנים תבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-35 דקות.
שלב 4
מתוך
6
מוציאים את העוגה ונותנים לה להצטנן.
שלב 5
מתוך
6
בינתיים במיקרו ממיסים חצי מיכל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד לבן, ומערבבים למרקם אחיד. מורחים על העוגה ומכניסים למקרר ל-5 דקות, מוציאים לפני שהשוקולד מתקשה לגמרי.
שלב 6
מתוך
6
מפזרים בנדיבות שערות חלבה ופקאנים מסביב, ומחזירים שוב למקרר ל-30 דקות עד להתקשות מלאה של השוקולד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0