המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה ביצים, סוכר, שמן וסוכר וניל, עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו ומערבבים עד שאין גושים בכלל.
משמנים תבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-35 דקות.
מוציאים את העוגה ונותנים לה להצטנן.
בינתיים במיקרו ממיסים חצי מיכל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד לבן, ומערבבים למרקם אחיד. מורחים על העוגה ומכניסים למקרר ל-5 דקות, מוציאים לפני שהשוקולד מתקשה לגמרי.
מפזרים בנדיבות שערות חלבה ופקאנים מסביב, ומחזירים שוב למקרר ל-30 דקות עד להתקשות מלאה של השוקולד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0