המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
ממיסים את השוקולד על אדים, מורידים ומוסיפים את החמאה.
מערבבים עד שתימס.
מוסיפים את החלמונים אחד אחד ומערבבים.
מוסיפים את שאר החומרים.
לבסוף, מוסיפים את החלבונים המוקצפים לתוך התערובת, ומערבבים בצורת עטיפה.
מכניסים לתנור בחום 180 מעלות. יוצקים לתבנית מס' 24 משומנת ואופים 35 דקות.
מוציאים, מצננים והופכים על צלחת הגשה.
הכנת ציפוי: ממיסים את השוקולד והשמנת מתוקה, ויוצקים על העוגה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0