המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הביצים והסוכר, עד שהסוכר "נבלע" בביצים.
מוסיפים את השמן, אחר כך את הקמח ולבסוף את השוקולית. מערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים לתבנית ומכניסים לתנור ב-180 מעלות כ-30 דקות, בודקים כל כמה פעמים עם קיסם אם העוגה רטובה מבפנים.
הכנת הציפוי: יוצקים חלב לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
מצפים את העוגה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0