המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
כחצי שעה לפני תחילת ההכנה, יש לחמם את התנור בחום של 180 מעלות.
מערבבים הכל ביחד, תחילה את החומרים היבשים ואחר כך להוסיף את החומרים הרטובים.
לצקת את התערובת לתבנית משומנת ולהכניס לתנור.
להוציא מהתנור אם כאשר דוקרים את העוגה עם קיסם, הוא יוצא עם פירורים לחים.
הכנת הציפוי: שמים בקערה את השוקולד והשמנת, מערבבים ומכניסים למיקרוגל ל-30 שניות. להוציא ולערבב. ניתן גם להמיס על הגז.
לאחר שהעוגה מתקררת מעט, יש להוסיף מעליה את הציפוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0