המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את כל החומרים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה.
לשמן מעט את התבנית ולאפות בחום בינוני למשך 40 דקות בערך.
כאשר העוגה מוכנה יש להכין ציפוי שוקולד הורס: חצי מיכל שמנת מתוקה שנשאר ו-100 גרם שוקולד מריר - להמיס על אש נמוכה עד לקבלת קרם שוקולד מגרה.
כאשר העוגה התקררה מעט יש לשפוך את ציפוי השוקולד על העוגה.
ניתן להגיש עם כדור גלידה וניל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0