המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה ראשונה: הקציפו את החלבונים (לבן) ובהדרגה הוסיפו את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
בקערה שנייה: הכניסו את שלושת החלמונים (הצהוב), השוקולית, תמצית וניל, רום, שמרים, קמח, מלח, אגוזים וחלב. ערבבו עד לקבלת עיסה חלקה.
הוסיפו שליש מן הקצף לעיסה, לאחר ערבוב קצר הוסיפו את שארית הקצף (תהליך זה נקרא איחוד תערובות).
העבירו לתבנית משומנת היטב.
הכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 25 דקות.
בזמן האפייה המיסו בסיר קטן את השוקולד עם כף חלב וצפו את העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0