המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להמיס בסיר בישול קטן מרגרינה, קקאו, קפה נמס וחצי כוס סוכר.
לקרר וליצוק לקערה.
להפריד ביצים. להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד קצף יציב ומבריק.
לערבב חלמונים עם תמצית רום, להוסיף את בלילת השוקולד שהתקררה ולערבב לתערובת אחידה.
להוסיף קמח ואת החלבונים המוקצפים ולערבב בתנועות קיפול עד קבלת תערובת בצבע אחיד.
להעביר לתבנית משומנת ולמחמם תנור ל-180 מעלות.
אופים כ-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0