מערבבים את הביצים ומוסיפים סוכר (במיקסר ניתן להקציף עד לתערובת חלקה). מוסיפים את הקמח, סוכר וניל, אבקת אפיה, קקאו, נס קפה, מים רותחים, שמן.
שלב 2
0 דקות
את השוקולד המריר ממיסים במיקרוגל ומוסיפים לתערובת.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
שלב 4
0 דקות
מרססים תבנית אפיה במעט שמן וומוזגים את הבלילה שנוצרה.
שלב 5
0 דקות
משטחים מעט את התערובת בתבנית על ידי תפיחות קלות על השיש עם התבנית ומכניסים לתנור למשך 45 דקות לערך עד שהעוגה יוצאת יבשה באמצע, ע"י בדיקה עם סכין או קיסם.
שלב 6
0 דקות
כשהעוגה יוצאת מהתנור יש לחורר מעט עם סכין את העוגה, לשפוך מעל את סירופ המייפל ולשטח.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את הביצים ומוסיפים סוכר (במיקסר ניתן להקציף עד לתערובת חלקה). מוסיפים את הקמח, סוכר וניל, אבקת אפיה, קקאו, נס קפה, מים רותחים, שמן.
שלב 2
מתוך
6
את השוקולד המריר ממיסים במיקרוגל ומוסיפים לתערובת.
שלב 3
מתוך
6
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
שלב 4
מתוך
6
מרססים תבנית אפיה במעט שמן וומוזגים את הבלילה שנוצרה.
שלב 5
מתוך
6
משטחים מעט את התערובת בתבנית על ידי תפיחות קלות על השיש עם התבנית ומכניסים לתנור למשך 45 דקות לערך עד שהעוגה יוצאת יבשה באמצע, ע"י בדיקה עם סכין או קיסם.
שלב 6
מתוך
6
כשהעוגה יוצאת מהתנור יש לחורר מעט עם סכין את העוגה, לשפוך מעל את סירופ המייפל ולשטח.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0