המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה של מעבד מזון מכניסים את כל החומרים עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים, אחרי זה מוסיפים את כוס המים החמים, ומערבבים שוב.
שופכים לתבנית 26, ואופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך 30 דקות.
ניתן לדקור את העוגה עם קיסם ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.
לציפוי, שתי כפות נס קפה ומים חמים, כדי שהעוגה תצא לחה ורטובה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0