המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים בקערה את כל מצרכי העוגה ולערבב היטב.
לצקת חצי כוס ליקר דובדבנים וכוס מים פושרים.
לערבב היטב עד קבלת מרקם אחיד וחלק של קרם דליל. אין להוסיף קמח.
לצקת את הבלילה לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 40 דקות.
לבדוק בעזרת קיסם שמחדירים לעוגה באלכסון. שהקיסם יוצא יבש והעוגה מוכנה.
מוציאים את העוגה מהתנור.
להכנת ציפוי השוקולד יוצקים את השמנת המתוקה לסיר קטן. מחממים את השמנת עד סף רתיחה ומוסיפים לסיר את קוביות השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבל קרם כהה.
לצקת את הקרם החם על פני העוגה. לפזר מעל אגוזי מלך ושערות חלבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0