המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה: סוכר, שמן, ביצים, אבקת שוקו ושמנת חמוצה.
מוסיפים את הקמח וטורפים עד קבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך כ-35 דקות לעוגה גדולה.
אם אופים עוגה קטנה, מספיקות עשרים דקות אפייה, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
ממיסים את השוקולד בשמנת המתוקה בסיר או במיקרוגל. מערבבים לתערובת חלקה ומבריקה.
יוצקים על העוגה ומצפים. מכניסים למקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0