המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
המצרכים מתאימים לתבנית בגודל 20/20.
מחממים תנור מראש ל-160 מעלות.
בקערה, מערבבים את תערובת העוגה המוכנה עם חמאה מומסת או שמן ו-3 חלמונים.
משטחים את הבלילה בתבנית תנור בגודל 20/20.
בקערה נפרדת, מקציפים את 3 החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב. יוצקים את קצף החלבונים מעל בסיס העוגה.
מפזרים מעל המרנג את רבע כוס השקדים הפרוסים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
מצננים את העוגה לפני שחותכים לקוביות ומגישים. חשוב להשתמש בתבנית בגודל המתאים כדי לקבל את המרקם והעובי הנכונים של העוגה. אפשר לפזר מעל המרנג גם אגוזים קצוצים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0