המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף את החלבונים לקצף קשה, להוסיף אינסטנט פודינג שוקולד ו-5 חלמונים טרופים ולערבב בתנועות קיפול לתערובת אחידה.
לשמן מעט תבנית פיירקס מלבנית ולאפות בערך כ-15 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
להקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב. למרוח על העוגה.
לשבור שוקולד, להמיס במיקרו כדקה ולהוסיף 1/2 כוס שמנת מתוקה. לערבב היטב עד קבלת קרם אחיד, מבריק וחלק.
יוצקים את קרם השוקולד על הווניל.
מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0