המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים חוץ מהמים והשוקולד הקצוץ.
מוסיפים את המים ומערבבים.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ.
שופכים לתבנית בגודל 26
אופים בחום של 150 מעלות לכ-40 דקות.
ממיסים במיקרו את חומרי הקרם ומורחים על העוגה בעודה חמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0