המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
המצרכים תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ משומנת ומרופדת בנייר אפייה משומן
שמים בסיר את השמנת ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש מוסיפים את השוקולד ובוחשים עד שיימס, מצננים ומקררים למשך מספר שעות או למשך לילה.
מחממים תנור לחום בינוני נמוך 160 מעלות.
שמים בסיר את השוקולד והחמאה וממיסים בסיר כפול על אדים, מצננים.
מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את השוקולד המומס והאגוזים ומערבבים.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר הנותר לקצף יציב מקפלים לתערובת השוקולד והאגוזים.
יוצקים לתבנית ואופים כ- 40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.
מקציפים את הגנאש, מורחים על העוגה ומעטרים בפטל אדום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0