המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את העוגה לפי ההוראות על האריזה.
מחלקים אותה בין 8 כלי אפייה אישיים משומנים בתרסיס שמן.
מחביאים בכל עוגה שוקולד פררו רושה.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 12 דקות.
שמים בסיר קטן שמנת מתוקה ומחממים עד סף רתיחה.
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
שמים במרכז כל צלחת הגשה 1/8 מרוטב השוקולד, מפזרים מעל נקודות שוקולד לבן ובעזרת קיסם מערבלים קלות ליצירת קישוטים.
מניחים מעל את העוגה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0