המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מערבלים בקערת מיקסר את הביצים ואת הסוכר עד לקבלת קציפה יציבה ואוורירית.
מוסיפים לתערובת את הקורנפלור, הקקאו, הקמח, קרם הטרטר והסודה לשתייה, ומערבבים בעזרת מרית בתנועות קיפול.
מוסיפים לתערובת את החמאה המומסת, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את התערובת ל-2 תבנית אפייה בגודל זהה, ואופים במשך 10-12 דקות.
מעבירים את העוגה בזהירות לנייר אפייה עם שוליים רחבים ומצננים.
הכנת המילוי: מקציפים בקערת מיקסר את החמאה ואת אבקת הסוכר, עד לקבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים לתערובת את השוקולד המומס ואת החלב, וממשיכים לערבל עד לקבלת מרקם אחיד.
מורחים את תערובת השוקולד על גבי עוגה אחת.
מניחים את עוגיות הטים טם על הקרם זו לצד זו, על גבי כל משטח העוגה.
מניחים מעל עוגיות הטים טם את העוגה השניה ומהדקים קלות.
הכנת הציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים אותו בתוך קערה.
מחממים את השמנת המתוקה עד לרתיחה ומסירים מהאש. מצננים דקה או שתיים.
יוצקים את השמנת המתוקה לתוך הקערה עם קוביות השוקולד, ומניחים את הקערה בצד למשך 10 דקות.
מערבבים את השוקולד והשמנת עד לקבלת קרם-ציפוי חלק, אחיד ומבריק. מצננים לחלוטין.
יוצקים את הציפוי על גבי העוגה ומוודאים שהיא מכוסה מכל צדדיה.
מצננים במקרר עד שהציפוי מתייצב ומתקשה ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0