המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה סוכר, קקאו, ביצים, מלח, רוויון, שמן, תמצית רום, קפה, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה.
למי שאין רוויון, אפשר לקחת כוס חלב, ולהוסיף לחלב כף חומץ או מיץ לימון. להמתין כחמש דקות לערך ומתקבל רוויון.
מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך ערבוב, עד שאין גושים.
מקציפים כשתי דקות במהירות בינונית במיקסר (או במיקסר ידני).
שופכים לתבנית ומוודאים שהיא אטומה היטב בצדדים, מפני שהעיסה נוזלית.
מכניסים ישר לאפייה, ואופים בחום בינוני של 160 מעלות כ-50 דקות, עד שהקיסם יוצא יבש.
לאחר שהעוגה התקררה, חוצים אותה לשני חלקים. שמים חלק אחד בצלחת הגשה, ומטפטפים על הבסיס קצת ברנדי.
מורחים על העוגה חצי מקרם השוקולד ומכסים את הקרם בשכבת העוגה השנייה. מרטיבים גם אותה בברנדי, ואת שאר הקרם מורחים על העוגה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0