המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל מוצרי העוגה בקערה ובוחשים בעזרת מרית, שופכים לתבנית אפיה משומנת ואופים בחום בינוני כ-30 דקות.
לציפוי: שופכים לסיר את השמנת המתוקה והשוקולד השבור לקוביות, מחממים על אש נמוכה עד שהשמנת מתחממת ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.
מורידים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים.
מצננים את העוגה ושופכים את הקרם מעליה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0