המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר מקציפים ביצים שלמות, מוסיפים בזילוף עדין שמן ושמנת מתוקה.
מוסיפים שוקולית, קמח תופח וסוכר בהדרגה ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית עגולה משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח עם פירורים.
מכינים את הציפוי כשהעוגה עדיין חמה: ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר ושמנת, מערבבים היטב ויוצקים מעל העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0