מניחים בקערה 200 גרם שוקולד מריר עם 5 כפות מים וממיסים במיקרוגל כדקה וחצי עד המסה מלאה. מערבבים היטב ומצננים מעט.
שלב 3
0 דקות
במיקסר חשמלי מקציפים את כל החלבונים במהירות גבוהה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
שלב 4
0 דקות
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס. מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים וממשיכים לערבב עד איחוד.
שלב 5
0 דקות
מפעילים את המיקסר עם קערת הקצף על מהירות נמוכה ומוסיפים אליו את תערובת השוקולד בהדרגה. מוסיפים את תכולת השקית של הקמח התופח וממשיכים לערבב עד שהתערובת מתאחדת.
שלב 6
40 דקות
מניחים את התערובת בתבנית משומנת (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ) ואופים כ-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 7
0 דקות
ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמנת עד להמסה מלאה, מערבבים היטב ומורחים על העוגה.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
מניחים בקערה 200 גרם שוקולד מריר עם 5 כפות מים וממיסים במיקרוגל כדקה וחצי עד המסה מלאה. מערבבים היטב ומצננים מעט.
שלב 3
מתוך
7
במיקסר חשמלי מקציפים את כל החלבונים במהירות גבוהה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
שלב 4
מתוך
7
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס. מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים וממשיכים לערבב עד איחוד.
שלב 5
מתוך
7
מפעילים את המיקסר עם קערת הקצף על מהירות נמוכה ומוסיפים אליו את תערובת השוקולד בהדרגה. מוסיפים את תכולת השקית של הקמח התופח וממשיכים לערבב עד שהתערובת מתאחדת.
שלב 6
מתוך
7
מניחים את התערובת בתבנית משומנת (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ) ואופים כ-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 7
מתוך
7
ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמנת עד להמסה מלאה, מערבבים היטב ומורחים על העוגה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 2