המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את כל המצרכים עד לקבלת בלילה סמיכה.
משמנים תבנית 24/26 ושופכים את הבלילה לתבנית.
מכניסים לתנור בחום של כ-175 מעלות ל-40 דקות.
להכנת הקרם: בסיר קטן, על אש קטנה, שמים את השמנת המתוקה שנשארה ושוברים לקוביות את השוקולד המריר עד לקבלת קרם נוזלי וחום.
את הקרם יש לשפוך על העוגה בעודה חמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0