המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב היטב את כל החומרים הרטובים.
להוסיף את החומרים היבשים לתערובת הרטובה ולערבב.
לשמן תבנית (או קוטר 26 או מלבנית) ולאפות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות במשך 50 דקות.
להכין כחצי כוס קפה שחור חם.
כשהעוגה יוצאת מהתנור, בעודה חמה, להרטיב אותה עם מעט קפה עם כף, על כל העוגה. לא יותר מ-3/4 כוס קפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0