המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים בקערת המערבל את הביצים. במהלך ההקצפה מוסיפים את הסוכר עד שזה הופך לקרם יציב.
מוסיפים בתנועות עטיפה את הקוקוס והאגוזים.
לוקחים את התבנית ושופכים את הקצף לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות, עד שהבסיס יציב וזהוב.
נותנים לבסיס לנוח על אש נמוכה.
ממיסים את השוקולד, החלבה והמרגרינה, יוצקים על בסיס העוגה ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
מקציפים במיקסר את חומרי הקרם עד שזה הופך לקרם יציב.
מורחים על העוגה בעודה קרה.
משפריצים סירופ שוקולד ומכניסים למקרר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0