המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים תבנית ומחממים תנור ל-180 מעלות.
להקציף חלבונים + 1 כוס סוכר לקצף לבן ויציב. להוסיף לקצף את כל יתר החומרים, למעט המים, ולערבב היטב בתנועות קיפול. יוצקים את כוס המים החמים ומקפלים לתערובת אחידה.
אופים בתנור מחומם כ-30-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
שמים בסיר קטן את חומרי הציפוי ומביאים לרתיחה על אש קטנה תוך ערבוב, עד המסה וקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
יוצקים את הציפוי החם על העוגה ומורחים בשכבה אחידה. ממתינים עד שיתקשה ומקררים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0