טורפים בקערה סוכר ושמן. מוסיפים ביצים בבת אחת ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
שלב 3
10 דקות
מנפים יחד את החומרים היבשים - פודינג שוקולד, קוקוס, קמח תופח ושוקולד צ'יפס או מריר, ומערבבים לאיחוד.
שלב 4
5 דקות
ממיסים יחד את מרכיבי התוספת - חלב קוקוס, קפה מגורען ושוקולד מריר, מוסיפים לתערובת ומערבבים לאיחוד.
שלב 5
40 דקות
מוזגים לתבניות (שתי תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ או שתי תבניות אינגליש קייק) ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא לח.
*ניתן להכין בשתי תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ או שתי תבניות אינגליש קייק
שלב 6
10 דקות
מצננים מעט. ממיסים את מרכיבי הציפוי - שוקולד מריר ושמנת מתוקה ומצפים את העוגה.
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור לחום של 160-170 מעלות.
שלב 2
מתוך
6
טורפים בקערה סוכר ושמן. מוסיפים ביצים בבת אחת ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
שלב 3
מתוך
6
מנפים יחד את החומרים היבשים - פודינג שוקולד, קוקוס, קמח תופח ושוקולד צ'יפס או מריר, ומערבבים לאיחוד.
שלב 4
מתוך
6
ממיסים יחד את מרכיבי התוספת - חלב קוקוס, קפה מגורען ושוקולד מריר, מוסיפים לתערובת ומערבבים לאיחוד.
שלב 5
מתוך
6
מוזגים לתבניות (שתי תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ או שתי תבניות אינגליש קייק) ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא לח.
*ניתן להכין בשתי תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ או שתי תבניות אינגליש קייק
שלב 6
מתוך
6
מצננים מעט. ממיסים את מרכיבי הציפוי - שוקולד מריר ושמנת מתוקה ומצפים את העוגה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0