המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 160-170 מעלות.
טורפים בקערה סוכר ושמן. מוסיפים ביצים בבת אחת ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
מנפים יחד את החומרים היבשים - פודינג שוקולד, קוקוס, קמח תופח ושוקולד צ'יפס או מריר, ומערבבים לאיחוד.
ממיסים יחד את מרכיבי התוספת - חלב קוקוס, קפה מגורען ושוקולד מריר, מוסיפים לתערובת ומערבבים לאיחוד.
מוזגים לתבניות (שתי תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ או שתי תבניות אינגליש קייק) ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא לח. *ניתן להכין בשתי תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ או שתי תבניות אינגליש קייק
מצננים מעט. ממיסים את מרכיבי הציפוי - שוקולד מריר ושמנת מתוקה ומצפים את העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0