המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים במערבל את הביצים, מים ושמן (לא מפרידים ביצים). מוסיפים את כל שאר החומרים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת, ואופים בתנור בחום של 180 במשך כ-40 דקות.
הכנת הציפוי: כשהעוגה מוכנה, מחממים בפינג'אן את הקקאו, המים והסוכר כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב.
מורידים מהאש ומוסיפים את המרגרינה, ומערבבים עד שהיא נמסה.
יוצקים את הציפוי על העוגה כל עוד היא חמה, כך נוצרת שכבה מלמעלה וגם הרוטב נכנס לתוך העוגה והיא לא יבשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0