המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל בלי להפריד (חלבונים וחלמונים) במיקסר במהירות גבוהה
מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוך ביותר ומוסיפים בהדרגה (יבשים ורטובים לסירוגין) את כל שאר החומרים.
את המים החמים מוסיפים בבת אחת בסוף.
אופים בתבנית אפיה חד פעמית מלבנית בגודל בינוני או בכל תבנית אחרת בחום 170-180 מעלות.
ממיסים בסיר קטן תוך כדי בחישה על אש נמוכה מאד עד שהשוקולד נמס לחלוטין. אין צורך להביא לרתיחה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0