המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לבצק: מכניסים את כל החומרים לקערה (מלבד המים), מערבבים היטב, ואז להוסיף את המים הרותחים ולערבב עד שהכל נהפך לתערובת אחידה.
לצקת את התערובת לתבנית חד פעמית מרובעת ולאפות בחום 170 מעלות, כ-30 דקות.
לקרם: להמיס את השוקולד עם המים ולשפוך מעל העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0