המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים תחילה את הקרם: מביאים לרתיחה, תוך בחישה על אש נמוכה, חלב, קקאו, סוכר, חמאה ושוקולד, מצננים מעט.
מקציפים בקערת המיקסר את הביצים השלמות (ניתן להמיר אותן במיכל שמנת מתוקה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד שמתקבלת קצפת יציבה.
מנמיכים מאד את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד.
בקערה שטוחה מערבבים את הברנדי והמים וטובלים בחצי מכמות הביסקוויטים. בכל פעם 2-3 ביסקוויטים, כדי שלא יתפוררו.
מרפדים בהם תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ, או תבנית ריבועית בגודל 24 ס"מ.
שוטחים מעל חצי מכמות הקרם. מכסים במחצית הביסקוויטים שנותרו, טבולים בברנדי ובמים. שוטחים מעל את הקרם הנותר.
מקציפים את השמנת המתוקה ומכסים בה את העוגה.
מעבירים להקפאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0