המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטבול את הביסקוויטים בחלב עם מעט קוניאק ולסדר בתבנית.
להמיס את השוקולד עם המרגרינה במיקרוגל או בסיר אידוי כפול ולקרר מעט.
לאחר שהתערובת התקררה, יש להוסיף את החלמונים ולערבב.
להקציף את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב.
לערבב את תערובת השוקולד עם הקצף ולשפוך בתבנית על גבי הביסקוויטים.
להקפיא כ-20 דקות.
להקציף את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר ונס קפה.
לצפות את תערובת השוקולד הקפוא.
יש לשמור במקפיא ולהגיש קפוא.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0