המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את השמנת בנפרד ואת הביצים בנפרד.
ממיסים בבן מארי את השוקולד עם המרגרינה ללא מלח.
מערבבים יחד את הקצפת, קצף הביצים והשוקולד המומס עד קבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0