המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-170 מעלות.
ממיסים שוקולד וחמאה ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
מקציפים במיקסר את הביצים ואת הסוכר עד לקבלת קצף גבוה ויציב.
מקפלים את קרם השוקולד לקערת הקצף.
מנפים את אינסטנט הפודינג לקערת השוקולד ומקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית האפייה (תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ מרופדת בנייר אפייה) ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
מכבים את התנור ומשאירים בו את העוגה כ-15 דקות עם דלת פתוחה.
מוציאים מהתנור ומצננים.
מפשירים את גלידת השוקולד מחוץ למקפיא כ-10 דקות ומורחים על פני העוגה.
מכניסים למקפיא למשך לילה.
להכנת הטראפלס: ממיסים שוקולד ושמנת ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מכניסים למקרר ל-3 שעות עד שהעיסה מתייצבת.
בעזרת ידיים רטובות יוצרים מהעיסה כדורים בגודל אגוז מלך, טובלים בקקאו ומצפים מכל הכיוונים.
מוציאים את העוגה מהמקרר ומניחים בצורה נאה את הטראפלס על העוגה. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0