המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה קטנה ממיסים היטב את כוס אבקת הקקאו עם 2 כוסות מים רותחים .
בקערה גדולה שמים קמח, סוכר ואבקת אפייה ומערבבים בכף עץ, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב, מוסיפים ביצים ומערבבים, מוסיפים תמצית וניל ולערבב.
כשהקקאו נמס מוסיפים אותו לקערה הגדולה, מערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים ויוצקים לתבנית מרובעת גדולה ומשומנת.
אופים בתנור מחומם ל-170 מעלות בערך שעה - שעה ורבע, עד שקיסם שננעץ יוצא יבש ומצננים היטב את העוגה.
מכינים קרם: שמים את החומרים לפי הסדר בסיר קטן שנמצא בתוך סיר עם מים רותחים וממיסים תוך כדי ערבוב על אש בינונית, עד קבלת ציפוי אחיד, חלק ומבריק.
יוצקים את הציפוי על העוגה הקרה ומנענעים את התבנית כך שהקרם יכסה את כל העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0