המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מערבבים את כל החומרים מלבד הביצים במיקסר במהירות נמוכה,
מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים 3-4 דקות במהירות בינונית.
אופים את העוגה 40-45 דק'.
כאשר העוגה בתנור מכינים את רוטב השוקולד: מרתיחים שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד, מערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
כאשר העוגה מוכנה פורסים אותה (ממש כמה דקות אחרי שהיא יוצאת מהתנור בעודה חמה) ושופכים את תערובת השוקולד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0