המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל החומרים יחד ומשאירים לתפיחה.
מחלקים את הבצק לשני עלים.
מרדדים כל עלה ומורחים עליו חצי מכמות המלית - מורחים קודם מרגרינה, ואז מפזרים את הקקאו והסוכר.
מגלגלים לרולדה וחותכים ל-10 חתיכות שוות.
מניחים בעמידה על תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום בינוני ל-40 דקות .
מרתיחים את מרכיבי הרוטב.
כאשר העוגה כמעט מוכנה מוציאים מהתנור ושופכים עליה את הרוטב.
מחזירים לתנור לעוד כמה דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0