המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכניס לקערת המיקסר קמח שמרים וסוכר ולערבב.
להוסיף את החמאה, הביצים וחצי כפית מלח.
ללוש את הבצק במהירות איטית כ-2 דקות.
אחרי שכול החומרים התאחדו להגביר את המיקסר למהירות גבוהה ולהמשיך בלישה למשך 7 דקות נוספות.
אם צריך עוד קמח אפשר להוסיף, הבצק צריך להיות נעים אך לא דביק.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר, ל-120 דקות או עד שמכפיל את נפחו.
לשפוך את הגבינה לתוך בד ולהוציא את הנוזלים, למשך 60 דקות, להעביר לקערה.
להוסיף חצי כוס סוכר, ביצה ואת אבקת הפודינג, לערבב היטב.
להמיס את הסוכר והמים ולבשל במשך 20 דקות על אש קטנה.
להוסיף כפית תמצית וניל ולבשל עוד 2 דקות.
לחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.
להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד לעלה דק בעובי של כרבע ס"מ.
למרוח את הגבינה ולהוסיף צימוקים(אם רוצים). לגלגל לרולדה ולחתוך חתיכות בעובי ס"מ וחצי. לסדר בתבנית על נייר אפיה. להתפיח עוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
לאפות בערך 30 דקות, או עד הזהבה.
לאחר האפיה לשפוך עם מהסירופ על השושנים ולהניח למאפים להתקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0